Bestyrelse

Anders Madsen
Formand, riffelinstruktør

Anders er blevet vores formand i februar 2019, men har tidligere været i bestyrelsen i 9 år som både formand, næstformand og kasserer. Anders har haft jagttegn siden 2004 og er uddannet riffelinstruktør under Danmarksjægerforbund.

andersmadsen2507@gmail.com

Tina Rosendahl
Næstformand, riffelinstruktør, hundeinstruktør

Tina har siddet i bestyrelsen siden 2015 og har haft jagttegn siden 2014. Hun er uddannet riffelinstruktør under Danmarksjægerforbund.

tina_rosendahl@hotmail.com

Jan O. Berg
Kasserer

Jan har siddet i bestyrelsen siden 2017 og fik jagttegn i 2016 hos Kolding Jagtforening. Jan fik kassererposten i marts 2019 og sidder også i bestyrelsen i ungdomsafdelingen.

ottosen.berg@gmail.com

Jan Jørgensen
Klubhusbestyrer på Havnen

Lars Damkjær
Bestyrelsesmedlem, flugtskydningsinstruktør

Lars har haft jagttegn siden 2012 og siddet i bestyrelsen siden. Lars hjælper med mange praktiske opgaver og er også uddannet flugtskydningsintrktør under Danmarksjægerforbund.

larsdamkjar@gmail.com

Mathias Kjær
Bestyrelsesmedlem, sekretær

Jørgen Rasmussen
Bestyrelsesmedlem, Havneudvalg

Jørgen har haft jagttegn siden 1974, og har siddet i bestyrelsen hos Strandjægerne i 10 år og sidder nu i den nye bestyrelse. Jørgen sidder som repræsentant for foreningen i “Kolding lystbådehavn”. Der er masser af møder og beslutninger der skal tages i forbindelse med den nye Marina City.

Jørgen har altid en god jagthistorie.

jr-boligudlejning@hotmail.com

Mikkel Klingsten